• Mierloseweg 288
  • 5707 AV Helmond
  • tel 0492 544764

Ontwerp & advies

 

Bij het ontwerpen en inrichten van uw badkamer komt meer kijken dan u denkt!

 

Stap 1: Oriëntatiefase nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer begint natuurlijk met oriënteren. Maak een uitvoerige wensenlijst voor uw nieuwe badkamer. Schrijf alles op wat u wilt. Bedenk dat een badkamer lang mee gaat en dat u moet kunnen inspelen op veranderende situaties. Houd rekening met uw leeftijd en wat die met zich kan meebrengen. Nu kan het allemaal nog. 

Stap 2: Adviesgesprek en badkamerontwerp

Om meer de diepte in te gaan, kunt u met ons een afspraak maken voor een adviesgesprek. Neem hiervoor de tijd. Gemiddeld duurt zo'n adviesgesprek +/- 3 uur. Dit adviesgesprek vindt uitsluitend plaats op afspraak, zodat u ervan verzekerd bent dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Tijdens het adviesgesprek maken we met u een 3-D badkamerontwerp en gaan we in detail samen met u het benodigde sanitair en tegels uitzoeken. 

Stap 3: Offerte

Wilt u de badkamer vakkundig door ons laten installeren, dan komen we na het adviesgesprek graag bij u thuis kijken. Zo kunnen we inventariseren welke werkzaamheden er allemaal uitgevoerd dienen te worden. Vervolgens gaan we voor u een gedetailleerde offerte uitwerken. Zodra de offerte gereed is sturen wij u deze toe en maken we graag nog een afspraak in de showroom om de offerte nader toe te lichten.

 

Vraag een adviesgesprek aan